Lesson details

Key learning points

  1. In this lesson, we will combine and compare the different methods we have used to order fractions.

Licence

This content is made available by Oak National Academy Limited and its partners and licensed under Oak’s terms & conditions (Collection 1), except where otherwise stated.

Loading...

6 Questions

Q1.
Which does the picture NOT show?
An image in a quiz
0.75
3/4
Correct answer: 75/10
Q2.
Which does the picture NOT show
An image in a quiz
0.8
8/10
80/100
Correct answer: 80/1000
Option 5
Q3.
6/100 as a decimal is...
Correct answer: 0.06
0.6
0.6100
Q4.
3/5 as a decimal is...
0.2
0.35
Correct answer: 0.6
3.5
Q5.
How do you write 0.92 as a fraction?
1/92
2/9
92/10
Correct answer: 92/100
Q6.
How do you write 0.9 as a fraction?
0/9
1/9
Correct answer: 9/10
9/100

5 Questions

Q1.
Which is the biggest?
3/6
Correct answer: 4/6
4/7
Q2.
Which is the biggest?
0.37
38/100
Correct answer: 4/10
Q3.
Which is the biggest?
1/13
Correct answer: 1/5
1/9
Q4.
Which is the biggest?
Correct answer: 12/13
4/5
8/9
Q5.
Which is the biggest?
13/6
Correct answer: 7/3
9/4

Lesson appears in

UnitMaths / Conceptualising and comparing fractions