Foundation
Foundation

Multiplying two integers

Lesson details

Key learning points

  1. In this lesson, we will revisit how to multiply any two integers using the column method.

Licence

This content is made available by Oak National Academy Limited and its partners and licensed under Oak’s terms & conditions (Collection 1), except where otherwise stated.

Loading...

5 Questions

Q1.
1. 532 + 629
1151
Correct answer: 1161
157
197
Q2.
7326 – 4834
12160
Correct answer: 2492
3512
Q3.
Work out three hundred and sixty-two subtract one hundred and nineteen.
172
Correct answer: 243
481
Q4.
272 people visited a swimming pool during a morning. 365 people visited the same swimming pool in the afternoon. How many people visited the swimming pool in total?
113
537
Correct answer: 637
93
Q5.
272 people visited a swimming pool during a morning. 365 people visited the same swimming pool in the afternoon. How many more people visited the swimming pool in the afternoon?
113
537
637
Correct answer: 93

4 Questions

Q1.
32 × 8
246
Correct answer: 256
260
Q2.
57 × 26
142
Correct answer: 1482
456
Q3.
486 × 37
15342
Correct answer: 17982
4860
Q4.
274 × 586
Correct answer: 160564
1657
4860

Lesson appears in

UnitMaths / 4 Rules of Number