Switch to our new maths teaching resources

Slide decks, worksheets, quizzes and lesson planning guidance designed for your classroom.

Lesson details

Key learning points

  1. In this lesson, we will round decimal numbers with 2 decimal places to 1 decimal place.

Licence

This content is made available by Oak National Academy Limited and its partners and licensed under Oak’s terms & conditions (Collection 1), except where otherwise stated.

Loading...

6 Questions

Q1.
Round to the nearest whole number: 5.16
Correct answer: 5
6
Q2.
Round to the nearest whole number: 9.65
Correct answer: 10
9
Q3.
Round to the nearest whole number: 7.12
Correct answer: 7
8
Q4.
Round to the nearest whole number: 4.63
4
Correct answer: 5
Q5.
Round to the nearest whole number: 1.23
Correct answer: 1
2
Q6.
Round to the nearest whole number: 4.23
Correct answer: 4
5

6 Questions

Q1.
Round to one decimal place: 6.31
Correct answer: 6.3
6.4
Q2.
Round to one decimal place: 9.45
9.4
Correct answer: 9.5
Q3.
Round to one decimal place: 1.97
1.9
Correct answer: 2
Q4.
Round to one decimal place: 0.54
Correct answer: 0.5
0.6
Q5.
Round to one decimal place: 2.67
2.6
Correct answer: 2.7
Q6.
Round to one decimal place: 8.34
Correct answer: 8.3
8.4