Switch to our new maths teaching resources

Slide decks, worksheets, quizzes and lesson planning guidance designed for your classroom.

Lesson details

Key learning points

  1. In this lesson, we will explore how to use the short division algorithm, regrouping through zero.

Licence

This content is made available by Oak National Academy Limited and its partners and licensed under Oak’s terms & conditions (Collection 1), except where otherwise stated.

Loading...

4 Questions

Q1.
540 ÷ 10
5.4
Correct answer: 54
540
5400
Q2.
How many groups of 10 are in 230?
10
2.3
Correct answer: 23
230
Q3.
7595 ÷ 5
1095
Correct answer: 1519
2515
2519
Q4.
Find the missing value.
An image in a quiz
Correct answer: 121
124
126
241

4 Questions

Q1.
6800 ÷ 100
6.8
6000
Correct answer: 68
680
Q2.
How many groups of 100 are in 1500?
Correct answer: 15
150
1500
5
Q3.
3522 ÷ 6
2587
507
577
Correct answer: 587
Q4.
2304 ÷ 9
222
Correct answer: 256
266
987