Multiplying and Dividing by 10 (Part 2)

Multiplying and Dividing by 10 (Part 2)

Lesson details

Key learning points

  1. In this lesson, we will learn to multiply and divide by 10 including with decimals. We will represent these calculations using a variety of visuals such as Dienes blocks and place value tables.

Licence

This content is made available by Oak National Academy Limited and its partners and licensed under Oak’s terms & conditions (Collection 1), except where otherwise stated.

Loading...

6 Questions

Q1.
What is 700 x 10?
7
70
Correct answer: 7000
Q2.
What is 70 x 10?
7
Correct answer: 700
7000
Q3.
What is 0.7 x 10?
0.07
Correct answer: 7
70
Q4.
What is 30 divided by 10?
0.3
Correct answer: 3
300
Q5.
What is 3 divided by 10?
0.03
Correct answer: 0.3
3
Q6.
What is 0.3 divided by 10?
Correct answer: 0.03
0.3
3

6 Questions

Q1.
What is 750 x 10?
7.5
75
Correct answer: 7500
Q2.
What is 75 x 10?
75
Correct answer: 750
7500
Q3.
What is 7.5 x 10?
7.5
Correct answer: 75
750
Q4.
What is 36 divided by 10?
0.36
Correct answer: 3.6
360
Q5.
What is 3.6 divided by 10?
Correct answer: 0.36
36
360
Q6.
What is 360 divided by 10?
3.6
Correct answer: 36
3600

Lesson appears in

UnitMaths / Decimals